Nieuws

Nieuws

Alexander De Croo in New York voor Algemene Vergadering Verenigde Naties

Vicepremier en minister van Financiën en Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo neemt deze week deel aan de jaarlijkse sessie van de Algemene Vergadering in New York. Het wordt een intensieve week vol ontmoetingen en vergaderingen bij de Verenigde Naties (VN).
Nieuws

Douane maakt zich verder klaar voor brexit

Op 20 september kwam de ministerraad bijeen over voorbereidingsmaatregelen en contingentie-initiatieven in het kader van de brexit. De douanediensten voeren de inspanningen op.
Nieuws

Alexander De Croo en president Tshisekedi bezoeken Instituut voor Tropische Geneeskunde

Vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo bracht woensdag samen met de Congolese president Félix Tshisekedi een bezoek aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde.
Fotogalerij

Werkbezoek Congolese president Félix Tshisekedi

Nieuws

Uitstel aangifte voor vennootschappen tot 10 oktober

Vicepremier en minister van Financiën Alexander De Croo heeft beslist dat vennootschappen twee weken extra de tijd krijgen om hun aangiftes in te dienen.
Fotogalerij

Beyond Chocolate: lancering Way To Go!

Fotogalerij

Women's Football Summit

Nieuws

Nieuwe cijfers: tax shelter start-ups steeds populairder

Steeds meer mensen vinden de weg naar de tax shelter voor start-ups en investeren in een starter. Dat blijkt uit de jongste cijfers van 2018 die minister van Financiën Alexander De Croo bekendmaakt.
Nieuws

Starters krijgen btw sneller terug

Vanaf 1 januari 2020 krijgen startende ondernemingen hun btw-krediet sneller terugbetaald. Op dit moment kan de wachttijd daarvoor oplopen tot zes maanden.
Nieuws

Online giften voortaan fiscaal aftrekbaar

Wie een gift doet aan een erkende organisatie via online platformen zoals Paypal of Mollie, kan voortaan ook een belastingvermindering krijgen.

Geen inhoud gevonden voor de geselecteerde criteria.